Dag 5 naar SDC
Blijf op de hoogte en volg John
22 Juni 2021 | Frankrijk, Samoreau
Goedenavond Volgers,
Dag 5 begon goed het was droog; de nacht had het geplensd. Maar de tent was bijna droog. Alles weer afbreken en op
de fiets laden. Het wasgoed was niet droog, dus apart in een plastic zak. Mijn grote handdoek had ik gebruik voor te wassen en daarna om mijn tent mee te drogen. Dus deze was nat bij de tentspullen gepakt.
Het fietsen begon droog naarmate we verder van Sezanne waren begon het langzaam volle bak te regenen. Tegen 12.30 gingen we bij de bakker een broodje eten. We hadden de hele ochtend nog niet gegeten, dat is dus niet op tijd want je voorraad brandstof raakt op. Koffie gedronken in een plaatselijke bar, en een nieuw thermotruitje aangetrokken. We waren nog geen half uur onderweg of alles ging weer uit want de zon begon te prikken. En tegen half 4 moest ik die kleren weer aantrekken en hebben we nog 2 uur door de regen gekneurd.
Aangekomen bij de camping aan de Seine hebben we de nog natte kleren in de droger gegooid. Dit is trouwens een munnicipal is van de gemeente Samoreau. Leuke camping mooi gelegen aan de Seine, aardige vent campingbeheerder.
Denken jullie ook nog aan de bouzjies voor Stichting JemJam opgericht door Oud collega Henny Vaessens,helaas overleden.
NL32RABO0111423961 stichting JemJam of kijk op de website www.JemJam.nl
Op naar dag 6 Deze voert ons naar Checy